Tekniske løsninger

Våre tekniske løsninger omfatter produkter innen alarm, sikring og adgangskontroll. Vaktcompaniet tilbyr de beste løsningene innen sikkerhetsprodukter som er tilgjengelige på markedet. Vi arbeider målbevisst og har fokus på kundens service- og sikkerhetsbehov. Med ansatte som har lang erfaring og høy kompetanse innen tekniske løsninger, kan vi levere de mest optimale løsningene til våre kunder.

Vi leverer både små trådløse anlegg, og større og mer avanserte anlegg med kabling. Anleggene er FG-godkjente.

 
Ta kontakt med Frank Hesjedal på telefon 406 06 404 for en uforpliktende befaring og for å høre mer om våre produkter.
 

Alarm og adgangskontroll

Alarmsystem

Alarmanlegget forebygger kriminalitet og sikrer verdier ved hjelp av et moduloppbygget system. Med Vaktcompaniets alarmanlegg kan du selv velge hvilket sikkerhetsnivå systemet skal ivareta. Utstyret vi tilbyr er FG-godkjent for næringslivet og har en meget høy kvalitet.
 
Alarmtilknytning

Alle våre sikkerhetsalarmer kan tilknyttes alarmstasjon som er bemannet 24 timer, alle dager. Ved alarm sendes det ut kvalifiserte vektere fra Vaktcompaniet som iverksetter de rette tiltakene.
 
Adgangskontroll

Med adgangskontroll styrer og kontrollerer du hvem som skal ha adgang til bedriften. Uvedkommende blir effektivt hindret, da systemet kan programmeres til å sette klare grenser. Mange bedrifter bruker innleid hjelp som for eksempel konsulenter, vikarer og renholdere. Med vår adgangskontroll sørger du for å gi riktig adgang også for disse gruppene. Systemet er meget brukervennlig for både brukere og administrasjon.

Flere systemer i en sentral

Systemet er meget fleksibelt og kan tilpasses både små og store bedrifter. Man har mulighet for innbrudds-, røyk- og trusselalarm, samt adgangskontroll i ett og samme sikkerhetssystem. Anlegget kan settes sammen etter hva man trenger. Det hele samlet i en og samme sentral.

Kameraløsninger/ITV

Kamera
Kameraløsninger/ITV

Vaktcompaniets pakkeløsninger starter med ett kamera og kan utvides etter behov.

Basert på erfaring av ITV-produkter til næringslivet, vet vi hva våre kunder forventer av oss. Derfor kan du være trygg på at produktene vi tilbyr holder høy kvalitet, og at våre medarbeidere innehar den nødvendige kompetansen og ekspertisen for maksimal utnyttelse og tilpasning i forhold til ønsket nivå på sikkerheten for din bedrift.

Området som overvåkes vil bli god skiltet i henhold til lover og regler.